Västra Götaland

 

SE*GenieByTheSea’s 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Maria Freidlitz
Torslanda
0733-38 67 37
info@geniebythesea.se
www.geniebythesea.se

Presentation: 
GenieByTheSea’s Maine Coon uppfödning finner du i Torslanda - en liten ort nära havet, strax utanför Göteborg. Vår familj hyser en stor passion för djur överlag, men kanske allra mest katter. Vi föll för Maine Coonen på grund av dess imponerande storlek och utseende samt de fantastiska egenskaper som många Maine Cooner besitter. Vår uppfödning sker i hemmiljö där varje rum andas katt; med ganska små medel (och ibland lite större :-) ) så kan man lätt skapa en fantastisk inomhusmiljö för sina katter och det är vad vi har gjort… De har även tillgång till att vara utomhus på inhägnad plats. Vårt mål med uppfödningen är att de ungar vi föder upp, till både utseende och sinne, skall vara rastypiska men framför allt friska. Därför följer vi PawPeds hälsoprogram som bl.a. förespråkar att man HD-röntgar och HCM-skannar alla sina avelsdjur.

Vill du veta mer om oss får du gärna besöka vår hemsida – där finner du information om- och bilder på våra katter, planer, vår historia mm mm…


S*Honeysuckle's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Anna Svensson
Dalsjöfors
033-27 03 71, 0707-693518
honeysuckles@telia.com
http://www.honeysuckles.se

Presentation: 
Honeysuckle's Maine Cooner hittar du i Dalsjöfors. Avelskatterna testas bland annat för HD & HCM. Katterna lever som älskade familjemedlemmar och går fritt i hela huset.

SE*Isis Filiis 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Solinda Stenstråle
Torslanda
073-9050379

solinda@isisfiliis.se
http://isisfiliis.se/


 

Presentation:
SE*Isis Filiis är ett litet katteri i Torslanda, Göteborg. Våra kattor lever som älskade och självklara familjemedlemmar tillsammans med mig, min make, samt våra tonårsbarn, och de rör sig fritt i lägenheten och på vår inglasade balkong. Det viktigaste är att de har det gott och mår bra, men jag vill också varsamt avla fram härliga Maine Cooner med sunda linjer, bra hälsa och gott temperament. Jag testar mina katter för HCM och HD före de används i avel. Välkommen in på hemsidan för att få veta mer om oss! Hör av dig om det är något du undrar eller är intresserad av!

SE*Iztazz 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Sara Ellertz
Hisings Backa
0725-444241

iztazz@hotmail.se
www.iztazz.se


 

Presentation:

Välkommen till SE*IzTazz
Vi har valt att föda upp den underbara rasen Maine Coon och de lever hos oss som familjemedlemmar.

Vårat mål är att föda upp friska och trevliga individer. Alla avelsdjur hos oss är testade för HD och HCM. Välkommen in och titta på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss.


Le Chat du Soleil 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Christina Radtke
Torslanda
031-143 666, 0707-45 94 68
christina.radtke5@comhem.se
www.lechatdusoleil.se


 

Presentation:
Le Chat du Soleil har en liten uppfödning i hemmiljö, med tillgång till inhägnad uteplats i Torslanda. 
De vuxna katterna till avel testas för HD och HCM.

IDP*Manitou's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Mia Söderberg
Vänersborg
0521-257 107

manitou@telia.com
http://manitou.se/


 

Presentation:
Manitou har en liten uppfödning i hemmiljö med koncentration på hälsa, temperament och god typ! De vuxna katterna testas för HD och HCM när de har den rätta åldern inne. Mitt mål äär att försöka bredda avelsbasen genom att använda kissar med lite mer ovanliga linjer i min avel. Mer info om detta finner ni på min hemsida. Kattungarna föds i mitt sovrum och när de är tillräckligt stora för att ta sig runt själv så har de hela huset som sin lekplats:-) Välkommen in på min hemsida för mer information och för att se bilder på mina vackra missar;-)

S*Moon Kewa's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Ewa Jacobsson
Floby
0704-777030
moonkewas67@gmail.com
moonkewas.com


 

Presentation:
Skaffade våran första Maine Coon 1998, åkte runt på utställningar i flera år och gick även som assistent.
Fick mersmak o första kullen föddes 2000. Min stora glädje idag är att höra från gamlingarna från våra första kullar. Har haft turen att producerat fram många stora och friska Maine Cooner. Även dom som gått i uppfödning har varit framgångsrika och behållit sin hälsa. Har förmånen att vara hemma på heltid, så våra kattungar är mkt sociala o stabila i psyket.
Jag följer  hälsoprogrammen för HCM & HD, och testar enstaka individer för andra saker som kan uppstå. Testar inte hysteriskt för allt, utan sunt förnuft baserat på mina långa erfarenheter av linjerna jag jobbar med och känner till. Åker fortfarande på mkt utställningar, vilket jag tycker är viktigt så man får se våra andra katter ute i landet, andra uppfödare och Er kattungeköpare . Under 2015 kommer jag i första hand att avla på färger utan vitt, dvs rödtabby,svartabby mm....

SE*Muzzcot


Petra Olofsson
Torslanda
0707-414996
mailaoss@muzzcot.se
http://www.muzzcot.se/


Presentation:
Liten uppfödning i hemmiljö, där alla katter testas för HD och HCM innan dom går i avel. Katterna är familjemedlemmar dom bor med oss och rör sig fritt i hemmet och dom har även en inhägnad uteplats och röra sig på när vädret tillåter. Titta gärna in på våran hemsida.

SE*Rainmaker's
amn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:


Marie Saastamoinen
Göteborg
031-331 16 68
rainmakers.mco@gmail.com
www.rainmakers.nu


Presentation:
Vi har en liten uppfödning i hemmamiljö, där katterna lever tillsammans och som en del av familjen. Vi har både svenska och importerade avelskatter. Tidvis finns kattungar till salu till kärleksfulla hem. Välkommen att titta in på hemsidan!

IDP*Ramsekattens
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Marie Hasselberg
Sjuntorp
0520-
44 43 47
ramsekatten@telia.com
http://www.ramsekatten.se


 

Presentation:
Ramsekatten är en liten uppfödning i Trollhättan. Alla våra katter är familjemedlemmar och de flesta av katterna tror att våran säng är deras. Katterna har möjlighet att vara ute i inhägnad kattgård. Temperament och hälsa tillsammans med god typ är det vi vill med vår uppfödning. Vi testar våra katter för HD, HCM och PKD. Vill du veta mer så surfa in på vår hemsida och kolla in vår ”pälstroll”.

WCF*Showbiz
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Maria Forsberg Blomgren
Färgelanda
0732-400 463
mariaforsberg@yahoo.com
www.showbizcoon.se

 

Presentation:
Showbiz´ finns i hjärtat av Dalsland, där vi sedan tio år tillbaka har fött upp 1-2 kullar per år. Katterna är självklara familjemedlemmar som bestämmer det mesta i huset. En kattlucka leder direkt ut i kattgården, där katterna roar sig med att jaga de möss som är dumma nog att ta vägen genom kattgården.  
Målet är att få fram rastypiska, mentalt stabila och friska kattungar, och deras föräldrar är HCM/DNA-negativa och HCM-scannas med jämna mellanrum. Mer information och bilder finns på min hemsida.

S*Street Cats 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Anita Sandberg
Mariestad
0501-142 64 eller 0707514264
streetcats@bredband.net
http://www.streetcats.se

 

Presentation:
Liten uppfödning i hemmiljö. Katterna lever som familjemedlemmar i vårt hus med tillgång till rastgård. Vi testar våra avelsdjur för HCM.
Vi har importerat flera nya avelskatter för att bredda avelsbasen och få fram rastypiska, trevliga och stora Maine Cooner.

Välkommen in på vår hemsida där finns mer information och bilder på våra katter.

SE*Quiviras
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Petra Engvall
Hjo
0503-20106
p.engvall@hotmail.com
http://www.quiviras.se

 

Presentation: Välkommen till SE* Quivira's Maine Coon uppfödning strax utanför Hjo i natursköna Fågelås.
En liten Maine Coon uppfödning i hemmiljö med ca 1-2 kullar per år.
Gå gärna in på vår hemsida, där får ni veta mer.


tumblr visitor stats