Västra Götaland


S*Honeysuckle's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Anna Svensson
Dalsjöfors
033-27 03 71, 0707-693518
honeysuckles@telia.com
http://www.honeysuckles.se

Presentation: 
Honeysuckle's Maine Cooner hittar du i Dalsjöfors. Avelskatterna testas bland annat för HD & HCM. Katterna lever som älskade familjemedlemmar och går fritt i hela huset.

SE*Isis Filiis 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Solinda Stenstråle
Torslanda
073-9050379

solinda@isisfiliis.se
http://isisfiliis.se/


 

Presentation:
SE*Isis Filiis är ett litet katteri i Torslanda, Göteborg. Våra kattor lever som älskade och självklara familjemedlemmar tillsammans med mig, min make, samt våra tonårsbarn, och de rör sig fritt i lägenheten och på vår inglasade balkong. Det viktigaste är att de har det gott och mår bra, men jag vill också varsamt avla fram härliga Maine Cooner med sunda linjer, bra hälsa och gott temperament. Jag testar mina katter för HCM och HD före de används i avel. Välkommen in på hemsidan för att få veta mer om oss! Hör av dig om det är något du undrar eller är intresserad av!

SE*Iztazz 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Sara Ellertz
Hisings Backa
0725-444241

iztazz@hotmail.se
www.iztazz.se


 

Presentation:

Välkommen till SE*IzTazz
Vi har valt att föda upp den underbara rasen Maine Coon och de lever hos oss som familjemedlemmar.

Vårat mål är att föda upp friska och trevliga individer. Alla avelsdjur hos oss är testade för HD och HCM. Välkommen in och titta på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss.


Le Chat du Soleil
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Christina Radtke
Torslanda
031-143 666, 0707-45 9468

christina.radtke5@comhem.se
www.lechatdusoleil.se


 

Presentation:
Jag har en liten uppfödning i hemmiljö, mina katter lever tillsammans som en del av familjen. 
Katterna har tillgång till en härlig uteplats på cirka 45 kvm. 
Katterna som används i avel testas för HCM och HD.

(WCF) Manitou's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Mia Söderberg
Vänersborg
0521-257 107

manitou@telia.com
http://manitou.se/


 

Presentation:
Manitou har en liten uppfödning i hemmiljö med koncentration på hälsa, temperament och god typ! De vuxna katterna testas för HD och HCM när de har den rätta åldern inne. Mitt mål äär att försöka bredda avelsbasen genom att använda kissar med lite mer ovanliga linjer i min avel. Mer info om detta finner ni på min hemsida. Kattungarna föds i mitt sovrum och när de är tillräckligt stora för att ta sig runt själv så har de hela huset som sin lekplats:-) Välkommen in på min hemsida för mer information och för att se bilder på mina vackra missar;-)

 

S*Moon Kewa's
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:

Ewa Jacobsson
Floby
0704-777030
moonkewas67@gmail.com
moonkewas.com


 

Presentation:
Skaffade våran första Maine Coon 1998, åkte runt på utställningar i flera år och gick även som assistent.
Fick mersmak o första kullen föddes 2000. Min stora glädje idag är att höra från gamlingarna från våra första kullar. Har haft turen att producerat fram många stora och friska Maine Cooner. Även dom som gått i uppfödning har varit framgångsrika och behållit sin hälsa. Har förmånen att vara hemma på heltid, så våra kattungar är mkt sociala o stabila i psyket.
Jag följer  hälsoprogrammen för HCM & HD, och testar enstaka individer för andra saker som kan uppstå. Testar inte hysteriskt för allt, utan sunt förnuft baserat på mina långa erfarenheter av linjerna jag jobbar med och känner till. Åker fortfarande på mkt utställningar, vilket jag tycker är viktigt så man får se våra andra katter ute i landet, andra uppfödare och Er kattungeköpare . Under 2015 kommer jag i första hand att avla på färger utan vitt, dvs rödtabby,svartabby mm....

SE*Muzzcot 
amn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:


Petra Olofsson
Torslanda / Göteborg
0707-414996 / 0705-958016
mailaoss@muzzcot.se
www.muzzcot.se


Presentation:
Vi har en liten uppfödning i Torslanda med en till två kullar per år. Vi testar alla våra avelsdjur för HCM och HD. Våra katter lever med oss som familjemedlemmar dom har tillgång till en uteplats på cirka 45kvm när vi är hemma. Vi vill föda upp sunda och friska katter med ett lugnt och stabilt temperament. Titta gärna in på vår hemsida eller slå en pling om ni vill.
Mvh Petra  & Pelle

SE*Rainmaker's
amn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:


Marie Saastamoinen
Göteborg
031-331 16 68
rainmakers.mco@gmail.com
www.rainmakers.nu


Presentation:
Vi har en liten uppfödning i hemmamiljö, där katterna lever tillsammans och som en del av familjen. Vi har både svenska och importerade avelskatter. Tidvis finns kattungar till salu till kärleksfulla hem. Välkommen att titta in på hemsidan!

 

S*Street Cats 
Namn:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Hemsida:
Anita Sandberg
Mariestad
0501-142 64 eller 0707514264
streetcats@bredband.net
http://www.streetcats.se

 

Presentation:
Liten uppfödning i hemmiljö. Katterna lever som familjemedlemmar i vårt hus med tillgång till rastgård. Vi testar våra avelsdjur för HCM.
Vi har importerat flera nya avelskatter för att bredda avelsbasen och få fram rastypiska, trevliga och stora Maine Cooner.

Välkommen in på vår hemsida där finns mer information och bilder på våra katter.


tumblr visitor stats